Semmelweis Pályázati és Innovációs Központ Kft.

Home / Lezárult pályázatok / Az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) NN pályázata

Az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) NN pályázata

Pályázható juttatások

A pályázaton elnyert támogatás elsősorban az együttműködés költségeire, doktori programok támogatására, PhD hallgatók és posztdoktorok nemzetközi cseréjére vonatkozik, de támogathatja a kutatási költségeket, a kutatásban alkalmazni tervezett doktoranduszok, doktorjelölt és posztdoktorok alkalmazását, kisebb műszerek, berendezések, kutatási segédeszközök beszerzését, kutatási eredmények konferencián történő ismertetését.

A hazai intézményt illeti – általános költségekre (rezsi) a kutatási támogatási összeg 10%-a, tudományos információk beszerzésére (könyvtár, adatbázis) a támogatási összeg 5%-a. A támogatási összeg további 5%-áig a vezető kutató rendelkezése alapján, a kutatással kapcsolatos egyéb (telefon,

Internet-használat, irodai adminisztráció) rezsi jellegű költségek is elszámolhatók.

A pályázat benyújtása

Pályázni az OTKA elektronikus pályázati felületen lehet, amely a rendszeres OTKA kutatási pályázatok kitöltési útmutatóval együtt az OTKA honlapján (www.otka.hu) elérhető.

A szeptember 15-ig az EPR-ben véglegesített, és szeptember 30-i postabélyegzővel postára adott pályázatok értékelése várhatóan november végéig megtörténik.

Bővebb információ: In the silence of the moment, waiting will ignite ideas and support http://writemyessay4me.org student development

Comments are closed.